What I've been doin'

 
På det här vackra stället spenderar jag mina 6-dagar i veckan. Dock mest inomhus med aircondition som privilegium. Isn't it beautiful?
Allmänt | | Kommentera

October, 17

 
 
HEJ!
Vet att jag inte har bloggat alls den senaste tiden men jag har ingen som kan hjälpa mig att ta kort tyvärr och dessutom har jag, iallafall de senaste dagarna varit väldigt busy. Jag har nämligen börjat jobba och som det ser ut kommer jag börja med 6dagars arbetsveckor igen vilket inte lämnar någon större fritid. Det är kul att få jobba för jag har så himla söta kollegor, igår tog en av tjejerna med mig på marknad efteråt för att köpa ett par ballerinaskor till min jobbkostym. Så ja det är skönt att äntligen få kompisar. 
Jag har inte haft någon hemlängtan ännu utan det enda som har varit tomt är att inte ha någon att riktigt kunna umgås med, i min ålder eller så så det är skönt att det vänder nu.
Å andra sidan, hur kan den som letar efter "hem" ha hemlängtan? ;)
Vi hörs, puss och kram 
Allmänt | | En kommentar

you can run free

 
Så jag bad min granne skjutsa mig på moppe vid lunchtid för att söka efter svenska restauranger. Jag har inte hemlängtan men att gå ut och äta är ett bra sätt att träffa folk på. Hamnade istället på arbetsintervju på en restaurang driven av thailändare där jag fick proväta mat gratis... (Fråga inte hur detta gick till.) Det är iallafall en plan B men som det ser ut nu kommer jag jobba på ett annat ställe om allt löser sig.
Nu regnar det igen och jag har lite abstinens, det är så tråkigt att bara titta på film eller pyssla med datorn efter ett tag. Åh 
Allmänt | | Kommentera
Upp