The Video

 
Hellu! Igår kom vi hem från Stockholm efter ett fantastiskt SM i Ung Företagsamhet. Även om vi inte gick vidare i till andra dagen i tävlingen så var det kul att bara få vara där och sälja. ColdShake UF avvecklades igår och det känns lite sorgligt. Skönt att slippa tänka på allt men ändå sorgligt. Känner just nu att jag behöver något att sälja, haha. Bilder från Bal och UF ska försöka gås igenom imorgon, idag har jag varit alldeles för trött. 
Här kan ni se vår reklamfilm, enjoy!
Allmänt, video | | Kommentera

yesterday

 
Tycker att den här bilden speglar oss bäst, haha. Har ett ton bilder som ska kollas igenom och det ska bli kul att få se gårdagen ännu en gång. Hade verkligen skitkul! Det blev inte så många timmars sömn så jag är helt utmattad men har hur mycket som helst att göra idag. Det är ju både mors dag och EU-val och dessutom har vi massor att förbereda inför SM imorgon. Ha det gott!
Allmänt | | 2 kommentarer

Put your dancing shoes on

 
När allt lugnar sig ska jag ta så mycket bilder att ni storknar, haha. Men just nu får ni nöja er med sånt jag har på datorn.
Kan ni fatta att det är bal imorgon?! Det kan iallafall inte jag. Herregud vad fullspäckad dagen kommer vara.. Kameror kommer vi ha med oss både jag, mamma och pappa så bilder från dagen ska det bli. Ikväll hade vi ett sista kort genrep så nu ska allt förhoppningsvis sitta men jag vet inte riktigt. Något blir det väl. Annars kommer vi ha en grym kväll med middag ut mot sjön för att sedan dra iväg på fest med bra DJ's. 
 
Minns för ett par år sedan när man kollade på sina äldre poolare som dansade och tänk att jag är så gammal nu. Herregud, tiden bara flyger iväg men det är allt dags att sätta fötterna på jorden. Nu är det dags att fixa ordning lite för imorgon, puss och kram!
Allmänt | | Kommentera
Upp