Nagel-ombré steg för steg

Okej här kommer den äntligen! Skulle lagt upp igår men var tvungen att redigera några bilder lite ljusare bara så ni skulle se lite bätte, annars är det inga större redigeringar.
 
Du behöver:
* Nagellack. Välj två färger till din ombre. Helst en ljusare och en mörkare. Jag använde tre då jag tog vit som grund. Du behöver även topcoat(överlack) och - använd underlack innan du börjar med ombren om du har det!
* Plast. En plast att blanda färgerna på. Jag tog en plastmapp men om du inte har det kan du använda bakplåtspapper.
* Tandpetare
* Tops
* Nagellacksborttagning. Min var slut så jag fick ta Aceton. Det är dock inte lika skonsamt mot naglarna.
Svamp, makeup sponge. Den jag har liknar tvättsvamp men den är inte lika grov utan lite "finare".
 
 
Steg 1:

Om du som jag använder naglförstärkning, pensla på och låt torka.
Lägg sedan på din ljusa färg över hela nageln och låt torka ordentligt.

Steg 2:
När basen är klar klipper du svampen till små kvadrater.
Pensla sedan på generöst med färg på plasten så att färgerna ligger emot varandra på plasten. Se bilden.
 
 
Steg 3:

Ta sedan tandpetaren och blanda ihop fägerna på mitten. Kom ihåg att destumer du blandar ut dem destu längre blir själva "färgövergången".
Sedan tar du en svamp och duttar på färgen från plasten.
 
 
Steg 4:

Dutta med svampen på nageln och repetera steg 3,4 för varje nagel. Det brukar inte räcka med att göra detta en gång per nagel så låt torka och upprepa en eller flera gånger tills att du blir nöjd. Första naglen brukar ha hunnit torka när du är klar med sista.
Lägg sedan på topcoat, helst flera lager så att färgen håller längre och så att nageln blir slät och fin.
 
Steg 5:

Som du kan se blir det färg över hela fingrarna men det är enkelt att ta bort!
Ta bara en tops och fyll bumullen med nagellacksborttagning eller i mitt fall aceton. Sedan tar du med hjälp av topsen bort färgen utanför naglarna genom att stryka, gnugga.
Klar!
 
Jag försökte förklara detta så enkelt som möjligt men om det är några problem så får ni gärna kommentera. Lycka till!
 
 
 
 
 
 
 
 
| DIY, guide, how to, hur, manual, nagelkonst, nagellack, nagelvård, naglar, nailart, ombre, steg för steg, tutorial | | Kommentera

Trött

Kom hem från skolan för ett tag sedan, är helt utmattad! Måste verkligen få ordning på sömnschemat för det här fungerar inte alls. Nu tänker jag bara kolla på lite oth, kanske se färdigt Drive och sedan se dagens avsnitt av The bold and the beautiful som jag och mamma alltid ser tillsammans. Tänker även vispa grädde till min Kladdkaka och göra varm oboy! Mysigt värre ;)

Bild: instagram @pernillaph

Allmänt | instagram, kladdkaka, tjej, trött, tv serier | | Kommentera

Kärlek för mina öron

Varit trött på all musik nu ett en tid, har idag lyssnat på allt från SHM till Bruno Mars till Eminem. Så därför bestämde jag mig för att lyssna på lite Paramore. Har inte lyssnat på dem så mycket på sistone men som rubriken lyder: att lyssna på dem är som kärlek för mina öron. Finns verkligen inget bättre, deras musik är soundtracket till mitt liv. Har du inte hört talas om dem, lyssna för fasiken!
Bandet och deras musik är en av mina största insprirationer och utan detta skulle jag faktiskt inte riktigt vara den jag är. Ärligt talat! P.g.a dem hittade jag några nya kompisar, bytte större delen av min stil m.m, vann till och med en talangtävling med deras låt och fick spela in en singel!  (Tyvärr låter den riktigt illa och drog ner mitt självförtroende.)
Bara av att lyssna på dem får jag en go känsla i hela kroppen.
Be mig att nämna min favoritlåt och jag kommer få panik. Älskar så många låtar med av dem så fruktansvärt att jag inte kan välja!
Hayley Willians, ni har säkert hört henne. Hon sjunger Airplanes tillsammans med B.O.B
 
PS! Vet att jag skulle lägga upp ombre naglar steg för steg idag, men jag hinner inte så det kommer imorgon!
Allmänt, Music | alternativ, band, bästis, fan, hayley williams, kärlek, live, mitt, musik, paramore, rock | | Kommentera
Upp