En resumé av 2012

2012
Ett år som innehållit lite av varje. När jag tittar tillbaka skulle jag kalla hela 2012 ett år bestående av humörsvängningar. Lycka och depression på var sida och jag har stått på spetsen utan att kunna balansera på den.
Men under året har jag lärt mig en hel del och tagit vägar jag absolut inte trodde jag skulle ta. Jag har insett saker jag inte såg tidigare och skapat nya mål, samt börjar överge andra vilket känns tråkigt det med. Nu kanske det låter som att jag tagit en hel del livsomfattande beslut men ja det kanske jag har, men det finns också vissa saker jag är helt förtvivlad över och inte vet vad jag ska ta mig till med. En av dessa är golf. Jag går ju trots allt på golfgymnasiet och självklart älskar jag sporten men ärligt talat är jag inte ämnad för den.
 
Inlägget blev ganska långt så jag delade upp det med lite rubriker så du kan läsa antingen allt eller dem delar som verkar mest spännande ;)
 
Golfen
Den här sommaren har jag blivit mer besviken på mig själv än någonsin och jag har hållit på att bryta ihop totalt. Faktum är att man inte borde släppa ut mig på en golfbana utan att låta mig ha någon slags psykvårdsövervakare med mig! Nästan. Jag har en otrolig förmåga att klandra mig själv så fort jag gör ett litet fel och nej, det är ju inte så bra.. Det är så illa att jag har tårar i ögonen nästan varje golfrunda jag spelar och det funkar bara inte att knäcka sig själv när man till och med bara är ute och lirar med polarna eller pappa. Hemskt.
 
Skadan
I våras började jag få "kramper" i höger sida av ryggen. Det var inte så farligt då men jag började inse att det gjorde ont att bära tungt så jag slutade bära golfbagen och använde vagn mer och mer. Efter ett tag upptäckte jag att jag började få ont när jag varit ute och sprungit och kramperna kom oftare och oftare och när detta händer blir jag riktigt jäkla down för det är ingen skön känsla. Tänk dig själv att ha som en slags halvkramp i en timmes tid eller mer, du kan inte tänka på något annat än att musklerna är hopdragning och att det värker. Annars kan det bara vara väldigt spänt.
Så jag gick till en sjukgymnast som berättade att jag var väldigt rak i sklettet i bröstryggen där man ska ha en liten böjning. Jag fick då och då akupunktur och så skulle jag strecha ordentligt. Inget farligt tydligen. Men det onda försvann inte och det tog ett bra tag innan det blev bättre eller sämre.
I höstas började jag få ont av att lira så när inomhussäsongen började bytte jag sjukgymnast då jag ville ha någon mer ambitiös som kan hjälpa mig att komma dit jag vill. Första gången jag var där fick jag berätta vad som hänt och hur det kändes m.m. Och redan efter en gång fick jag reda på att jag var överbelastad i ett segment i bröstryggen (så jag är väldigt öm i en kota.) Nu har jag hållt på att rehaba i två månader och har steppat upp rehaben lite. Det känns inte så mycket bättre men det är inte sämre iallafall. Kramperna kommer inte när jag inte gör något men jag har sedan utomhussäsongen började inte kunnat slå så ordentligt i dem långa slagen. Hoppas iallafall på något bätte till våren.
 
Dem postitiva pinglorna

2012 har även erbjudit sina positiva pinglor. 
Efter klassbytet har jag tyvärr inte umgåtts med mina brudar från ettan lika mycket men ni är bäst och jag så glad för att jag fått lära känna er, ni är fina!
Så har vi ju nya klassen då där jag fått lära känna speciellt två tjejer mycket bättre än vad jag gjorde förut! Dem har tagit hand om mig sedan första dagen i tvåan och jag är mycket tacksam för det. Guud vad minnen vi kommer ha tillsammans när vi slutar tjejer!
Sedan har vi ju mina gamla kompisar som inte är ett dugg sämre för det! Ni är bäst, vi borde umgås mer och det bästa med er är att även om jag inte skulle höra ett ord från er på ett år vet jag att vi skulle ha lika kul som sista nästa gång! Dock vill jag absolut inte att ni ska sluta höra av er för det.
 
Var det taskigt att säga positiva pinglor? Jag har ju faktiskt killkompisar med. Haha och att hänga med grabbar och bara vara sig själv är tipptopp.
 
 
 Nu har jag suttit här en halvtimme för att knåpa ihop ett inlägg, det gick snabbt i början men nu börjar hjärnkapaciteten ta slut.. Ska ta en dusch och börja göra iordning mig i tid för en gångs skull. Kommer säkert fler snart, puss!
Allmänt | 2012 | | Kommentera

When I grow up

.. I wanna look like this.
http://cdn02.devote.se/gallery/big/20121207/5b7f02d50eca76ce789b9bdc929d3518.jpg
blue (by Jeanette Tang)
 
Inspiration | fashion, fip, outfit | | Kommentera

Choklad

Bästa receptet:
Godaste kladdkakan. Som jag gjorde nu. (Använde även kokos istället för ströbröd.)
Tips! Om man ha en lite maffigare kladdkaka kan man smälta ljus choklad också och ha i.
 
 
Food | baka, choklad, kladdkaka, låt tips, recept | | Kommentera
Upp